"Ω Κρίτων, έφη, τω Ασκληπιώ ωφείλομεν αλεκτρυόνα. αλλά απόδοτε και μή αμελήσητε" Σωκράτης, 469-399 π.Χ.

Κυριακή, 8 Ιουνίου 2014

Είναι λυπηρό το γεγονός ότι το βίντεο αυτό έχει μόνο 45.000 προβολέςΤο ακόλουθο βίντεο είναι απο την ορκομωσία του προέδρου Παπούλια το 2006. Τον προσφωνεί η τότε πρόεδρος της βουλής Αννα Ψαρούδα Μπενάκη. 

Είναι τραγικό το γεγονός ότι το βίντεο αυτό έχει μόνο 45.000 προβολές εδώ και 5 χρόνια. Απόδειξη της γνησιότητας του είναι η συζήτηση στη βουλή κατόπιν επερώτησης για το τι του είπε η Αννα του Προέδρου. 

Εκτοτε, κανείς δημοσιογράφος, κανείς πολιτικός δεν ξαναασχολήθηκε με το θέμα, ούτε ρώτησε την Αννα τι εννοούσε, ούτε τον Παπούλια τι κατάλαβε, ούτε που τα ήξεραν όλα αυτά. Ακούστε τι του λέει:Ο Πρόεδρος της δημοκρατίας, αυτός που ορίσαμε φύλακα της δημοκρατίας στην Ελλάδα, ανέχθηκε να του αναγγείλουν ότι επι της θητείας του “τα εθνικά μας σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιοριστούν” και ότι “τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται απο αρχές άγνωστες μέχρι τώρα στη χώρα μας” και ότι θα γνωρίσουμε “νέες μορφές διακυβέρνησης”… 

Δεν έχω ακόμα αποφασίσει μέσα μου τι είναι η Αννα Ψαρούδα . Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να τα ανακοινώσει όλα αυτά δημόσια. 

Για τον Πρόεδρο φύλακα της δημοκρατίας μας  όμως  …άστα βράστα

Διαβάστε περισσότερα: http://www.alexiptoto.com/%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BB%CF%85%CF%80%CE%B7%CF%81%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CE%B3%CE%B5%CE%B3%CE%BF%CE%BD%CF%8C%CF%82-%CF%8C%CF%84%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF-%CE%B1/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου