"Ω Κρίτων, έφη, τω Ασκληπιώ ωφείλομεν αλεκτρυόνα. αλλά απόδοτε και μή αμελήσητε" Σωκράτης, 469-399 π.Χ.

Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Facebook Video Downloader

Κατέβασμα βίντεο από το Facebook δωρεάν

Το κατέβασμα βίντεο από το Facebook είναι μια εύκολη και ανώδυνη διαδικασία η οποία διαρκεί μόλις μερικά δευτερόλεπτα και μπορεί καθένας να την χρησιμοποιήσει εντελώς δωρεάν με τους τρόπους που παρέχονται στο άρθρο παρακάτω.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειώσουμε πως δεν λειτουργεί πάντα κάθε τρόπος από τους παρακάτω. Αν δεν έχεις τη δυνατότητα να κατεβάσεις κάποιο βίντεο επειδή είναι ιδιωτικό ή δεν το επιτρέπει ο χρήστης που το ανέβασε εξ ‘αρχής, τότε θα χρειαστεί να δοκιμάσεις κάποιον άλλο τρόπο.

Κατέβασμα βίντεο από το Facebook μέσω ιστοσελίδας

Κατέβασμα βίντεο από το Facebook δωρεάν
Η συγκεκριμένη διαδικασία θυμίζει αρκετά αυτή που ακολουθείς για να κατεβάσεις βίντεο και μουσική από το YouTube, με τη διαφορά πως αυτή τη φορά κατεβάζεις από το Facebook. Ακολούθησε τα παρακάτω βίντεο και το κατέβασμα βίντεο από το Facebook θα γίνει η πιο εύκολη διαδικασία που είδες ποτέ:
  1. Επισκέψου την ιστοσελίδα www.fbdown.net.
  2. Κάνε σύνδεση στο Facebook και βρες ένα βίντεο που θέλεις να κατεβάσεις.
  3. Αντέγραψε τον σύνδεσμο από το βίντεο.
  4. Κάνε επικόλληση τον σύνδεσμο στο FBDown.net και κάνε κλικ στο ‘Download’ κουμπί.
Έτοιμος! Η ιστοσελίδα θα κατεβάσει αυτόματα το βίντεο για εσένα. Απλά επέλεξε την τοποθεσία στην οποία θέλεις να αποθηκευτεί. Έχε κατά νου πως αν ο χρήστης ή η σελίδα που ανέβασε το βίντεο στο Facebook επέλεξε να είναι ιδιωτικό, τότε πολύ πιθανόν το www.fbdown.net να αδυνατίσει να το κατεβάσει. Σε αυτή την περίπτωση, ακολουθείς τον τρίτο τρόπο.
Το FBDown.net επιτρέπει στους χρήστες να κατεβάζουν επίσης βίντεο από το Twitter, απλά κάνε κλικ εδώ [θα σε παραπέμψει στο TWDown.net] και ακολούθησε την ίδια διαδικασία.

Κατέβασμα βίντεο από το Facebook μέσω extension

Κατέβασμα βίντεο από το Facebook δωρεάν
Το FBDown.net εκτός από την ιστοσελίδα του παρέχει την επιλογή στους χρήστες να εγκαταστήσουν και το extension που παρέχει για το Google Chrome. Απλά εγκατέστησε το extension, κλείσε και ξανά άνοιξε τον browser σου και στη συνέχεια πάνε στο βίντεο που θέλεις και επέλεξε από το εικονίδιο πάνω δεξιά το ‘download’ κουμπί.
Όπως γίνεται και με την ιστοσελίδα, έτσι και με το extension αν το βίντεο είναι ιδιωτικό δεν θα το ανιχνεύσει. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείς να ακολουθήσεις τον παρακάτω σίγουρο τρόπο..

Κατέβασμα βίντεο από το Facebook (ο κλασικός τρόπος)

Αν ούτε η ιστοσελίδα αλλά ούτε και το exntesion καταφέρουν να ανιχνεύσουν το βίντεο που θέλεις να κατεβάσεις από το Facebook, τότε με τα παρακάτω βήματα θα καταφέρεις να κατεβάσεις οποιοδήποτε βίντεο επιθυμείς εύκολα και γρήγορα.
1. Κάνε σύνδεση στο Facebook και βρες το βίντεο που θέλεις να κατεβάσεις.
2. Αφαίρεσε από το σύνδεσμο το www και στη θέση του πρόσθεσε το m. για να γίνει m.facebook.com και να σου εμφανίσει την mobile έκδοση του κοινωνικού δικτύου.
Κατέβασμα βίντεο από το Facebook δωρεάν
3. Κάνε δεξί κλικ και επέλεξε ‘Αποθήκευση ως’ ή ‘Save us’ για να κατεβάσεις το βίντεο. Εναλλακτικά, μπορείς να κάνεις κλικ και στο ‘download’ κουμπί που σου παρέχει ακριβώς κάτω από το βίντεο στη δεξιά πλευρά.
Κατέβασμα βίντεο από το Facebook δωρεάν
Το κατέβασμα βίντεο από το Facebook δεν χρειάζεται να είναι δύσκολο και επώδυνο, απλά ακολούθησε τους παραπάνω τρόπους και θα μπορείς γρήγορα και εύκολα να κατεβάσεις τα αγαπημένα σου βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου