"Ω Κρίτων, έφη, τω Ασκληπιώ ωφείλομεν αλεκτρυόνα. αλλά απόδοτε και μή αμελήσητε" Σωκράτης, 469-399 π.Χ.

Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2013

Ξέφραγο αμπέλι ο ... Δήμος Αριστοτέλη.-

alt

γιατί στο τέλος θα χάσουμε την ουσία !!!

Όταν λέμε ότι μια περιοχή και οι κάτοικοι της είναι σε ομηρία εννοούμε το εξής απλό και αυτονόητα λογικό :

Πώς ένα όμορος Δήμος (Βόλβης) ζητάει ασφαλιστικά μέτρα για την διέλευση οχημάτων της ELDORADO και των τοπικών συνεργατών της με την υποψία της .... τοξικότητας των φορτίων και
ο κ. Πάχτας (δήμος Αριστοτέλη) τα αφήνει να ... αλωνίζουν ανενόχλητα και χωρίς κανένα έλεγχο μέσα στα χωριά μας επί 24ωρου βάσεως όλες τις ημέρες (7 ημέρες) της εβδομάδας;"Ασφαλιστικά μέτρα θα καταθέσει ο δήμος Βόλβης, προκειμένου να εξασφαλίσει ότι δεν θα διέρχονται από τα όρια του δήμου τα φορτηγά της εταιρίας «Ελληνικός Χρυσός».
Αυτό αποφασίστηκε σε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο, στο οποίο συζητήθηκε το περιστατικό της διαρροής την Πέμπτη, από φορτηγό της εταιρίας, συμπυκνωμάτων μετάλλων, στην περιοχή της Ρεντίνας.
Δείγμα από τα συμπυκνώματα, για το οποίο ο δήμος Βόλβης έχει εκφράσει ανησυχία ότι πιθανόν να είναι τοξικά (αρσενοπυρίτες), στάλθηκαν σε εξειδικευμένο εργαστήριο και, σύμφωνα με τον δήμαρχο Δημήτρη Γαλαμάτη, τα αποτελέσματα αναμένονται μέσα στην βδομάδα.
Όταν γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα, θα συγκληθεί νέο δημοτικό συμβούλιο.
Read more: http://www.seleo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=111127:asfalistika-metra-tou-dimou-bolbhs-kata-ths-ellhnikos-xrusos&catid=108:2013-04-13-14-27-48&Itemid=162&utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter#ixzz2f8RxdneP
Seleo.gr News "


ΚΑΙ μην ξεχνάμε την καταγγελία των κατοίκων για το ...
"
αγίασμα" ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ  (link1) και
το "μάννα εξ ουρανού" (link2)Ο δήμαρχος Πάχτας συνιστά να πίνουν όλοι εμφιαλωμένο. 

Αρσενικό στάζουν οι βρύσες. 


Ευθύνεται n εταιρία Μπόμπολα στις Σκουριές 


εφημ. Δημοκρατία 4/9/2013


h

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου