"Ω Κρίτων, έφη, τω Ασκληπιώ ωφείλομεν αλεκτρυόνα. αλλά απόδοτε και μή αμελήσητε" Σωκράτης, 469-399 π.Χ.

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ!

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ Η ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (ΠΙΟ ΑΝΩΔΥΝΑ) ΤΑ ΕΠΑΧΘΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΤΡΑ
Λοιδωρήθηκε όσο κανείς μεταξύ των Ελλήνων, μετά τις εκλογές του 2009. Και τι δεν είπαν οι εγκάθετοι του ΠΑΣΟΚ και όσοι παρασύρθηκαν στην τακτική διαπόμπευσης του Καραμανλή. Σε σημείο που από την ώρα που ανέλαβε ο Παπανδρέου την πρωθυπουργία και.....
για ένα τουλάχιστον 8μηνο, η πλειοψηφία του κόσμου θεωρούσε τον Κώστα Καραμανλή ως τον μεγάλο υπεύθυνο για το χάλι της χώρας! Τυχαίο;
 

Ο Καραμανλής στοχοποιήθηκε σκοπίμως και παραδόθηκε στην χλεύη της κοινής γνώμης ως το μαύρο πρόβατο της πολιτικής ζωής του τόπου. Τα Μ.Μ.Ε έπαιξαν για μια ακόμη φορά απαράδεκτο ρόλο. Η διαπόπευση Καραμανλή αποτελούσε οργανωμένο σχέδιο του Παπανδρέου και της ... "πολιτικής συμμορίας" που τον περιβάλλει: Να "λιθοβοληθεί" πολιτικά ο πρώην Πρωθυπουργός ώστε να περάσουν πιο ανώδυνα τα σχέδια καταδυνάστευσης του ελληνικού λαού και της βιαίας εισόδου του στο ΔΝΤ και στην επιτήρηση των δανειστών!
Ελάχιστοι ήταν εκείνοι των οποίων η αντίθετη φωνή, η φωνή στήριξης του ήθους και του έργου Καραμανλή ακουγόταν προς τα έξω. Ακόμη και δημοσιογράφοι που σήμερα είναι διαπρύσιοι πολέμιοι της πολιτικής Παπανδρέου, επί μεγάλο χρονικό διάστημα επιτίθεντο ειρωνικά-χλευαστικά σε βάρος του Καραμανλή.
Σήμερα μόνον, που βγαίνουν στην επιφάνεια τα δόλια σχέδια παρακολούθησης του Καραμανλή ακόμη και δολοφονίας του, αρχίζουν να μιλάνε για το ειλικρινές και έντιμο έργο του πρώην Πρωθυπουργού.
Ο Κώστας Καραμανλής ήταν ο άνθρωπος που μπήκε στο ...ρουθούνι των Αμερικάνων. Αυτός που είπε ένα τεράστιο ΟΧΙ στον Μπους και την Αμερική, όταν στο Βουκουρέστι τον πίεζαν αφόρητα (ακόμη και η Υπουργός του Μπακογιάννη), να βάλει από το παράθυρο τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ! Ο Καραμανλής ύψωσε το ανάστημά του, εμποδίζοντας έτσι και την ονομασία των Σκοπίων σε "Μακεδονία".
Ο Κώστας Καραμανλής διείδε τις μεγάλες προοπτικές της συνεργασίας με τους Ρώσους. Επισκέφθηκε πολλές φορές την Ρωσία και έκανε πράξη την ενεργειακή συνεργασία με την εγκαινίαση του φυσικού αγωγού "Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη", κάτι που ήρθε να ακυρώσει μετέπειτα ο Παπανδρέου.
Ο Καραμανλής στόχευε σε ευρύτερες συνεργασίες με την Ρωσία και προγραμμάτιζε την άμεση δανειοδότηση της χώρας από την Ρωσία, με όρους ευνοϊκότατους. Ακόμη και την αναγνώριση της ΑΟΖ υπό την προστατευτική ομπρέλα της Ρωσίας.
Όλα αυτά τα γνώριζαν οι Αμερικάνοι και αφού έσυραν υπό απειλές για την ζωή του, σε ουσιαστική παραίτηση τον Καραμανλή, χρησιμοποίησαν τον ...δικό τους άνθρωπο, τον Παπανδρέου, για να φέρουν σε πέρας τα σχέδιά τους. Που δεν ήταν άλλα από το αιχμαλωτίσουν την Ελλάδα στο ΔΝΤ με τους επαχθείς όρους τις απαγόρευσης δανειοδότησής μας από την Ρωσία, του μη συμψηφισμού χρεών άλλων χωρών προς εμάς (βλέπε Γερμανία), καθώς και την υποθήκευση της δημόσιας περιουσίας μας!
Παράλληλα οι Αμερικάνοι παρακολουθούσαν κάθε τηλεφωνική επικοινωνία του Κώστα Καραμανλή.
Αυτός ήταν ο Κώστας Καραμανλής, για τον οποίο αρχίζουν εσχάτως να ακούγονται αλήθειες ακαι από έντιμους πολιτικούς του αντιπάλους.


Υ.Γ. Εμείς, εδώ και ενάμισι χρόνο έχουμε ζητήσει από τον Κώστα Καραμανλή να μας δώσει συνέντευξη. Η πρόσκληση παραμένει πάντα ανοιχτή, όποτε ο πρώην Πρωθυπουργός αποφασίσει να μιλήσει...

Πηγή :  http://ksipnistere.blogspot.com/2011/09/blog-post_7791.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου